نکات و نکاتی برای تهیه کیک یزدی
اطمینان حاصل کنید که از گلاب زیاد برای کیک یزدی گردویی استفاده نکنید زیرا می تواند بر تمام طعم های دیگر غلبه کند.
شما می توانید به راحتی این دستور را با استفاده از همزن درست کنید (همانطور که در فیلم مشاهده می شود). البته می توانید از همزن دستی برقی یا همزن پایه دار نیز استفاده کنید.
دانههای کنجد برشته طعم فوقالعادهای به کلوچهها میدهند، من از دانههای کنجد طبیعی برشته شده Rodelle استفاده میکنم و آن را دوست دارم!
اگر هل آسیاب شده ندارید، غلاف های هل را بشکنید و دانه ها را بیرون بیاورید. سپس با استفاده از هاون و هاون دانه ها را خرد کنید. همچنین می توانید دانه های هل را در گلاب قرار دهید و چند ساعت کنار بگذارید تا گلاب دم بکشد.
حرارت فر در این دستور بسیار مهم است. ابتدا باید این مافین ها را با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید و حرارت را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید.
مافین هل ایرانی – کیک یزدی یک دستور پخت سنتی ایرانی/فارسی برای کلوچه های خوشمزه است که با طعم های ایرانی پر شده است. ترکیب گلاب و هل همیشه عالی است.کلوچه هل ایرانی – کیک یزدی
شادی حسن زاده نعمتی
مافین هل ایرانی – کیک یزدی یک دستور سنتی ایرانی/فارسی برای کلوچه های خوشمزه است که با طعم های ایرانی پر شده است. ترکیب گلاب و هل همیشه عالی است.
دستورالعمل ها
فر را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید. قالب مافین را با آستر بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
ماست یونانی، روغن نباتی، هل و گلاب را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
در ظرف دیگری آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
نیمی از مخلوط آرد را به مواد خیس تخم مرغ اضافه کنید. خوب هم بزنید.
بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
با استفاده از قاشق بستنی، آستر مافین را پر کنید. روی آن را با دانه های کنجد بریزید.
به مدت 8 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید. سپس حرارت را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید و 10 تا 12 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا مافین ها طلایی شوند و یک خلال دندان داخل مافین ها تمیز بیرون بیاید.
پس از پخت، مافین ها را از فر خارج کنید، بگذارید 15 دقیقه خنک شود و سپس با چای، قهوه یا شیر سرو کنید.