دلایل اینکه می گویند هلو انجیری را نباید خورد

هلو حاوی آنتی اکسیدان های پلی فنولیک فلاونوئیدی تقویت کننده سلامتی مانند لوتئین، زآگزانتین و بتا کریپتوکسانتین است.

این ترکیبات به عنوان روبنده‌های محافظتی در برابر رادیکال‌های آزاد در هلو انجیری مشتق از اکسیژن و گونه‌های فعال اکسیژن (ROS) که در پیری و فرآیندهای مختلف بیماری نقش دارند، کمک می‌کنند.

برای تجزیه و تحلیل عمیق مواد مغذی به جدول زیر مراجعه کنید: هلو (Prunus persica) ، تازه، ارزش غذایی در هر 100 گرم. (منبع: پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA)


اصل ارزش مواد مغذی درصد RDA
انرژی 39 کیلو کالری 2%
کربوهیدرات ها 9.54 گرم 7%
پروتئین 0.91 گرم 1.5٪
چربی کل 0.25 گرم 1%
کلسترول 0 میلی گرم 0%
فیبر رژیمی 1.5 گرم 4%
ویتامین ها
فولات 4 میکروگرم 1%
نیاسین 0.806 میلی گرم 5%
اسید پانتوتنیک 0.153 میلی گرم 3%
پیریدوکسین 0.025 میلی گرم 2%
ریبوفلاوین 0.031 میلی گرم 2.5٪
تیامین 0.024 میلی گرم 2%
ویتامین A 326 IU 11%
ویتامین سی 6.6 میلی گرم 11%
ویتامین E 0.73 میلی گرم 5%
ویتامین K 2.6 میکروگرم 2%
الکترولیت ها
سدیم 0 میلی گرم 0%
پتاسیم 190 میلی گرم 4%
مواد معدنی
کلسیم 6 میلی گرم 0.6٪
فلز مس 0.068 میلی گرم 7.5٪
اهن 0.25 میلی گرم 3%
منیزیم 9 میلی گرم 2%
منگنز 0.61 میلی گرم 3%
فسفر 11 میلی گرم 2%
فلز روی 0.17 میلی گرم 1.5٪
مواد مغذی گیاهی
کاروتن-ب 162 میکروگرم —
کریپتو-گزانتین-ß 67 میکروگرم —
لوتئین-زآگزانتین 91 میکروگرم —

انتخاب و ذخیره سازی
هلو می تواند در تمام طول سال در دسترس باشد. با این حال، فصل میوه های تازه از ماه می تا اکتبر ادامه دارد.

در فروشگاه‌ها، به دنبال موارد تازه‌ای باشید که دارای رنگ‌های غنی هستند و ممکن است هنوز کمی «شکوفه‌ای» متمایل به سفید روی سطح خود داشته باشند که نشان‌دهنده طراوت و تازگی است، و این‌که آنها بیش از حد کنترل نشده‌اند.

از مواردی که نرمی بیش از حد دارند یا دارای بریدگی و کبودی سطحی هستند اجتناب کنید. میوه های رسیده فشار ملایمی ایجاد می کنند و عطری شیرین دارند.

میوه های کمی سفت اما بالغ را می توان تا زمان رسیدن در دمای اتاق نگهداری کرد. فرآیند رسیدن را می توان با استفاده از اتیلن (مشابه رسیدن موز ) افزایش داد. نگهداری در داخل کیسه کاغذی این گاز را غلیظ کرده و فرآیند رسیدن را تسریع می کند.

میوه های رسیده را می توان در یخچال نگهداری کرد اما ترجیحاً قبل از خوردن به دمای اتاق برگردانده شود تا از طعم غنی آنها لذت ببرید.

هلو خشک نیز به همراه کشمش ، مویز ، زردآلو ، خرما و غیره در فروشگاه های منتخب موجود است.